Over & Contact

fotograafMijn naam is Remco van der Kruis. Ik werk vaak voor Haarlems Dagblad en Straatjournaal. Daardoor kom ik met veel verschillende mensen in contact.  Dat maakt mijn werk als fotograaf bijzonder. Door het werken voor een dagblad en een daklozenkrant, beheers ik verschillende stijlen van fotografie: nieuws, sport, portretten, concerten, evenementen etc. Die ervaring gebruik ik wanneer ik voor bedrijven fotografeer of voor het sportmagazine van Sportservice Holland. Ik vind het prettig om de mensen die ik fotografeer of voor wie ik fotografeer, een beetje te leren kennen. Ik ben er van overtuigd dat dat iets toevoegt aan de foto’s.

Muziek

Mijn tweede grote liefde is muziek. Ik kan niet zingen en beheers geen instrument, maar desondanks geniet ik intens van met passie en energie gebrachte muziek. Of dat nou hardrock is, punk of hiphop, ik vind het geweldig. Daarom vind ik band- en concertfotografie te gek om te doen. Als band heeft een goede concertregistratie of een goede bandfoto ook grote waarde. Als je perskit er professioneel uitziet met een goede bio en bijbehorende foto’s, is de kans op een optreden toch net iets groter.

Spaarnestroom

Naast mijn werk als fotograaf heb ik met freelance journalist en dichter Paul Lips het weblog Spaarnestroom opgericht. Op dit blog schrijven en fotograferen wij allerhande onderwerpen die met kunst en cultuur in Haarlem hebben te maken. Dus neem gerust een kijkje.

Meer fotografie van mij kun je vinden op Flickr.

Natuurlijk kunt u mij volgen op Twitter en stel ik het op prijs als u mijn Facebook pagina “liked”.

Als u een vraag heeft kunt u via onderstaand formulier contact opnemen.

Remco van der Kruis
m: 06-18435833
e: remco@properpictures.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Code*: