Alle 526 mensen bedankt!

Ik heb voor Straatjournaal bijna 8 jaar de rubriek ‘Noordhollanders over..’ gemaakt. Elke maand wilden we 7 mensen op straat op een stelling laten reageren. Toen ik begon was Diederik mijn schrijvende partner. Daarna kwam Boris. Ook Ivanka heeft mij een keer vergezeld en Eline ismee op pad geweest. Mijn laatste compaan was Joyce die het ongeveer 2 jaar met me heeft uitgehouden.

In die 8 jaar heb ik meer dan 520 foto’s gemaakt voor deze rubriek. Maar we zijn door een veelvoud aan mensen afgewezen. Van een kortweg ,,Nee!” tot het gewoon negeren, van de smoes ,,Ik heb geen tijd, ik sta te wachten..” tot ,,Ik moet de bus halen” en vervolgens de kledingwinkel in lopen. Maar er waren ook veel mensen voor wie het echt even niet uit kwam. Geen probleem.

Maar al die lieve, interessante, oude, jonge, donkere, gele, witte, kleine, grote, lelijke, mooie, slimme, minder slimme, prachtige mensen die wel mee werkten waren allemaal super! Allemaal enorm bedankt voor jullie leuke reacties, mooie verhalen, droevige verhalen en oprechte meningen. Jullie maakten het leuk om er elke maand weer op uit te trekken. De foto hieronder laat alle koppies zien die ik in die periode heb gefotografeerd.

Overigens, de rubriek gaat zonder mij gewoon verder! Hanis en Harry nemen het stokje over. Dus blijf dat Straatjournaal kopen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Code*: