Concertfotografie

Concertfotografie

Naast het fotograferen is het bezoeken van concerten een van mijn favoriete bezigheden. Ik ben gek op live muziek. Hoewel ik een voorkeur heb voor stevige gitaarmuziek, vind ik heel veel soorten muziek leuk. Zodra een band het uiterste geeft en laat zien dat ze er ook plezier in hebben, vind ik het geweldig. En nog mooier als ik de concertfotografie mag verzorgen!

Perskit

Als je nu eens een keer goede foto’s wilt van je band tijdens een optreden en niet nog meer van die wazige telefoonfoto’s, kan ik misschien iets voor je betekenen. De foto’s zullen te gek staan op je facebookpagina of op visitekaartjes en albumcovers. Ook heb je goede foto’s nodig voor een perskit. En daarvoor heb je niet alleen foto’s nodig tijdens een optreden, maar ook goede foto’s van de band. Wanneer je perskit er uitnodigend en professioneel uitziet, maak je meer kans om uitgenodigd te worden voor een optreden.

Rob Acda Foto Award

Ik heb de editie 2013/2014 van de Rob Acda Foto Award gewonnen en de jury zei het volgende over mijn concertfotografie: “De fotoserie van Remco is technisch perfect in orde, het niveau is consequent hoog. Remco zit goed op de actie en in zijn onderwerp. Het is een goede, afwisselende selectie van foto’s.”

Hieronder vind je een paar voorbeelden van foto’s die ik tijdens concerten heb gemaakt.  Als je met je muis over de foto gaat, verschijnen er pijlen waarmee je naar de volgende foto kan gaan. De foto’s hebben – om niet te lang te laden – een lage resolutie.

Wil je nog veel meer zien van mijn werk? Dan kun je op onderstaande link klikken.

Concertofoto’s

Yuri Honing Acoustic Quartet

 

 

2 gedachten over “Concertfotografie”

  1. Remco, nu ik weer even op je site zit te kijken wil ik je zeggen dat je wel hele leuke en goede foto’s maakt, complimenten!
    die handen-foto hierboven, dat is toch net een gedicht…
    als ik ooit iets voor je kan doen, bel maar,
    veel groeten Sabine ( vd remonstrantse kerk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Code*: